Over Fertifill BV

Fertifill B.V. is gespecialiseerd in de productie en distributie van vloeibare biologische plantenvoeding. Wij geloven dat planten op een milieubewuste manier kan worden verbouwd zonder giftige stoffen eraan te pas te hoeven komen.

We leveren vanuit onze locatie in Groningen over de hele wereld. We hebben ruim 3000 m2 tot onze beschikking, vanuit daar ontwikkelen en produceren allerlei natuurlijke producten. Onze apperatuur is geavanceerd en de kwaliteit is gewaarborgd. Door de combinatie van ervaring en vakmanschap weten we iedere wens om te zetten in een werkende formule.

Onze missie is om biologische vloeibare plantenvoeding te ontwikkelen en te produceren geschikt voor elke plant, met ieder gewenst marktsegment, niet alleen voor onze eigen merken maar ook voor de merken van de klant.

Producten

Onze ervaring en kwaliteit is het afvullen van plantenvoeding in klein verpakking, geschikt voor de hobbymatige teelt en kleinschalig gebruik.  Wij leveren uitsluitend aan groothandelaren in en buiten Nederland. Dit geldt voor zowel private labels als voor onze eigen merken.

Planten en gewassen, komen tot bloei door het kiezen van natuurlijke voeding. Fertifill BV. levert dit. Onze kwaliteit is gebaseerd op onze 6 kernwaarden.

Oorsprong

De roots van Fertifill BV liggen in het ontwikkelen en leveren van biologische plantenvoeding. Wij werken alleen met natuurlijke grondstoffen waardoor onze producten altijd 100 procent biologisch zijn. De ingrediënten komen van over de hele wereld. Daardoor kiezen we alleen maar voor eerlijke ingrediënten om zowel uw plant, als de wereld om ons heen het beste te geven.

Samenwerking

We werken intensief samen met andere ondernemingen, hierdoor kunnen we een all-in-one concept beschikbaar stellen. Uw gehele productontwikkeling wordt dan door ons begeleid. Wij denken dus mee over imago, productverpakking, etikettering en de communicatie rondom uw plantaardige product. Natuurlijk nemen we verantwoording op uw visie en identiteit rekening.

All-inconcept

100% biologisch

Eerlijke grondstoffen

Beste kwaliteit

Maatwerk