Onze 6 kernwaarden

‘’De juiste biologische voeding voor groeien en bloeien’’

Maatwerk
Wij zullen voordurend een oplossing bieden die past bij de wens van de klant. Van een groeistimulant voor chilipepers tot een vitaliteitsbooster voor een grasmat, wij kunnen het u bieden. Bovendien kunt u bij ons zowel enkelvoudige als meervoudige diensten afnemen. Laat ons weten waar uw behoefte ligt en wij gaan voor u aan de slag.
Ervaring
We beschouwen onszelf als fris en ambitieus, maar tegelijkertijd putten uit jarenlange ervaring. Deze combinatie stelt ons in staat om u op alle fronten te adviseren en ondersteunen.
Meedenken
In plaats van te focussen op wat mis kan gaan, kijken wij liever naar de mogelijkheden! Samen met u gaan wij op zoek naar het juiste antwoord op uw vraag. Wij denken graag met u mee over alle onderdelen die moeten worden doorlopen om van de grondstof tot een succesvolle lancering van het eindproduct te komen.
Effectief
Het productieproces van Fertfill BV is ingericht op maximale efficiëntie. Dit bespaart energie, grondstoffen en tijd, waardoor we de productiekosten laag houden. Dit resulteert in een concurrerende prijs. Bovendien staan wij bekend om onze snelle levering.
Kwaliteit
Wij leveren alleen producten waarvan de kwaliteit kan worden gegarandeerd. Om de kwaliteit te waarborgen staan innovatie en kwaliteitscontrole voorop. Zowel bij nieuwe als oude samenstelling in voeding.
Verantwoord
Ons gehele productieproces doorlopen wij op een verantwoorde manier waarbij we rekening houden met de wereld om ons heen. Zo proberen we bewustwording te creëren en bij te dragen aan een duurzame maatschappij en wereld.